Alpsko smučanje

Uživajte na spustih po belih strminah – ne glede na to, ali ste začetnik, povratnik ali izkušeni smučar.

Urejene smučarske proge vas pričakujejo na pobočjih Pohorja, Pece in v dolinah. Največji smučarski središči Koroške – Kope in Ribniško Pohorje, s posodobljenimi žičniškimi napravami in nastanitvenimi kapacitetami, obljubljata enkratno zimsko dogodivščino. Za najmlajše in učenje prvih smučarskih zavojev še posebej dobro poskrbijo v Kotljah pod Uršljo goro. Prepustite se užitkom na smučeh in žarkom zimskega sonca. 

Smučišče Poseka

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem Na gradu 6, 2390 Ravne na Koroškem
46.540772
14.957634

Smučišče Poseka leži tik nad mestom Ravne na Koroškem. Primerno je tako za rekreativno smučanje kot tudi za treninge in tekmovanja.

Nahaja se v neposredni bližini Športnega centra Ravne na Koroškem. Namenjeno je rekreativnemu in tekmovalnemu smučanju, saj ima tudi homologacijo FIS za slalom.

Opremljeno je s topovi in žirafami za dodatno zasneževanje, z razsvetljavo pa poskrbijo za nočno smuko. Ob smučanju lahko v Športnem centru preizkusite še kakšno drugo dejavnost (zimski bazen, savne, fitnes, kegljišče …).

Priporočamo izbiro športno orientiranih programov z namestitvijo v edinstvenem lesenem nizkoenergijskem objektu − Mladinskem hotelu Punkl − tik ob smučišču in z možnostjo kombiniranja dejavnosti na snegu in v vodi, ki so še posebej primerne za zimske šole v naravi, mladino in družine.

Theme picker

Raziščite podrobneje

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.