Turno smučanje

Grizenje s smučmi na oddaljene vrhove je nagrajeno z nepozabnimi spusti. Ob drsenju po tihih pobočjih boste kljub spokojnosti sprožili adrenalin. Ob ugodnih vremenskih razmerah in zadostni količini snega vam Koroška ponuja vrhunska doživljajska potepanja po pohorskih planjah med Kopami in Ribniškim Pohorjem ter zahtevnejše ture in spuste po pobočjih Pece, Raduhe in Olševe.

Predvsem Peca je zanimiva za turne smučarje, še posebej za tiste, ki se raje spuščajo, kot vzpenjajo, saj je z avstrijske strani omogočen žičniški prevoz tik pod vrh gore, na nadmorsko višino 1.950 m.

Theme picker

Raziščite podrobneje

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.