Črjanski raj, Črna na Koroškem

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Črjanski raj, novinarstvo in storitve, Katja Gole s.p. Koprivna 102, 2393 Črna na Koroškem

V neokrnjeni naravi doline Koprivna se nahaja prijeten družinski apartma. Objekt se nahaja v mirnem okolju, obdan z gozdovi, mimo teče reka Meža. V okolici le tega so: igrišče, igrala za otroke in prostor za piknik.

Apartma je idealno izhodišče za obisk Pece, Raduhe in Olševe. V okolici pa so tudi številne kolesarske in pohodniške poti.

Možna je tudi izposoja koles, pohodniške opreme in šotorov. V okolici objekta je možno kampirati.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.