Apartmaji Koželj

Informacije

Information

Information

Apartmaji Koželj Ribnica na Pohorju 22 d, 2364 Ribnica na Pohorju
00386 (0)40 885 989 apartmajikozelj@gmail.com

Na idilični lokaciji, v neposredni bližini smučišča Ribnica na Pohorju, le 30 m od vznožja spodnje postaje smučišča in le 200 m od središča vasi, lahko prenočite v apartmajih Koželj. Bivanje v apartmajih Koželj vam v zimskem času omogoča idealen dostop neposredno na smučišče, v letnem času pa je lokacija odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture ter druge športne dejavnosti v bližnji okolici.

Notranjost apartmajev je resnično pravljična, oprema iz masivnega lesa pričara pridih domačnosti in udobja, zelena okolica in vrhunska lokacija pa ponujata ogromno možnosti za čudovit družinski dopust v naravi, ne glede na letni čas.

 

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.