Dom na Peci

Informacije

Information

Information

Dom na Peci Podpeca 79, 2392 Črna na Koroškem

Dom na Peci (1.665 m) je priljubljena planinska postojanka pod najvišjo koroško goro Peco. Najdemo jo tik pod vrhom Male Pece, na kateri je urejena razgledna plošča, ki označuje razglede na okoliške vrhove. 

Obiskovalci se od koče radi sprehodijo tudi do bližnje Matjaževe jame – votline s kipom kralja Matjaža. Planinska zveza Slovenije je Dom na Peci odlikovala s certifikatoma Okolju prijazna planinska koča in Družinam prijazna planinska koča.

 

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.