Kavarna Rimski vrelec, Ravne na Koroškem

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Rimski vrelec d.o.o. Kotlje 26 c, 2394 Kotlje

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: od 8.00 do 21.00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: od 8.00 do 21.00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: od 8.00 do 21.00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: od 8.00 do 22.00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: od 8.00 do 22.00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: od 8.00 do 22.00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: od 8.00 do 21.00
46.515168
14.986372

Rimski vrelec je nov prostor sprostitve in rekreacije na Koroškem z butično kavarno, ponudbo lokalnih izdelkov, fontano z naravno mineralno vodo ter športnimi igrišči (padel, tenis, odbojka na mivki).

Privoščite si posedanje v butični kavarni z odprtimi razgledi na bližnjo okolico ter doživite pristno Koroško skozi njene lokalne okuse (domači zeliščni čaji, hrustljava granola z jogurtom, domači buhtlji, umetelne lokalne tortice - tudi za vegane). V kavarni najdete prodajni kotiček z estetsko oblikovanimi lokalnimi izdelki koroških kmetij in ustvarjalcev.

»ČUDEŽNI« KOROŠKI VRELEC

Privoščite si kozarec »kiseve vode«, kot ji že stoletja pravimo domačini, saj je izjemno bogata z železom.  Prosto si jo natočite na vodni fontani iz kortena, ki spominja na oranžno usedlino vode  in bogato železarsko tradicijo Raven. S svojimi blagodejnimi in zdravilnimi učinki in cvetočim letoviščem je bil »Koroški rimski vrelec« v 19. stoletju širše mednarodno prepoznaven.

Ob kavarni vabijo športna igrišča za padel, tenis in odbojko na mivki, pozimi pa naravno drsališče. Iz Rimskega vrelca imate odlično izhodišče za sprehode ter pohodniške in kolesarske vzpone vse do Uršlje gore, Ivarčkega jezera, Smuč koče, Ošvena, Poštarskega doma ali Prežihovine.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.