Koča Pesnik

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Koča Pesnik Hudi kot 28, 2364 Ribnica na Pohorju
00386 (0)40 471 317 cresnar.jurcek@gmail.com
enako kot delovanje koče
46.518002
15.251822

Na travnati planoti na Ribniškem Pohorju najdete Kočo Pesnik (1.101 m). Od koče je prelep pogled na severna pobočja gozdnatega Pohorja, kjer boste z lahkoto odmislili vsakdanje skrbi in se predali miru ter čarom neokrnjene narave.

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.