Kopališča

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Kopališče Ravne na Koroškem

Kaj je lepšega, kot poiskati osvežitev v bazenu? Na Koroškem vam je na voljo kopališče – na Ravnah na Koroškem, kjer boste lahko sprostili svojo energijo in se predajali plavanju čez vse leto.

Kopališče Ravne na Koroškem

V poletnih mesecih se kopalna sezona odvija na mestnem kopališču z olimpijskim bazenom (večji 50 x2 5 m in otroški 16 x 10 m, temperatura vode v letnem bazenu je od 26 do 28 °C). Pozimi je bazen pokrit s prosto statično ponjavo (balonom).

V zimskem času je na voljo tudi pokriti bazen (25 x 10 m) v Domu telesne kulture, kjer so poleg bazena na voljo tudi fitnes, savne (finska, zeliščna, turška in infra) in druga infrastruktura za športne dejavnosti. V bližin je možno prenočiti v sodobnem mladinskem hotelu Punkl.

Kopališče Slovenj Gradec

V sklopu kopališča Slovenj Gradec sta dva bazena (večji velikosti 25 x 12 m in manjši 12 x 6 m). Obiskovalcem so v bližini na voljo tudi površine za druge športne dejavnosti, otroška igrala, veliko zelenja in gostinska ponudba.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.