Koroška iz zraka

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Bi želeli v padalskem tandemu doživeti prosti pad proti Koroški ali jo občudovati s panoramskim poletom v letalu? Dejavnosti v zraku lahko doživite s športnega letališča v Libeličah. Lega v kotlini in termični pogoji na vzhodnem robu Alp so odlična lokacija za občudovanje narave in panoramske polete.

Na letališču omogočajo tudi letalsko šolo in padalske skoke.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.