Omrežje planinskih poti

Pri Slovencih je planinarjenje del narodne kulture. Prav zato ne preseneča, da je na celotnem območju zgledno urejenih več kot 10 tisoč kilometrov planinskih poti. Od tega jih je na Koroškem skoraj 600 kilometrov. Med številnimi priložnostmi za pohodniška doživetja zlahka najdete sebi primerno turo do markantnih vrhov koroških hribov in gora. Še posebej privlačni sta krožna daljinska Koroška planinska pot in največji koroški hribovski izziv – K24.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.