Turistična kmetija Ošven, Ravne na Koroškem

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Turistična kmetija Ošven Uršlja gora 7, 2394 Kotlje
46.5004521
14.9560895

Na turistični kmetiji Ošven vam poleg prenočišča, ki je kategorizirano s tremi jabolki, ponudijo tudi polpenzion, nočitev z zajtrkom ali po dogovoru tudi kosilo. Pogostijo lahko zaključene družbe do 60 ljudi.

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.