Gostilne in restavracije

Naravno, pristno in lokalno, je moto številnih ponudnikov kulinarike. Naj se razvajanje brbončic prične! Različni lokali bodo pripravili pogostitev za vsak okus in žep.

Kavarna Senica, Ravne na Koroškem

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Poletni delovni čas se razlikuje od zimskega!

46.543969
14.945561

Ste sladkosnedi? Pridite na sveže pripravljene slaščice, tortice in drugo pecivo. V Kavarni Senica vas razvajajo z različnimi toplimi in hladnimi osvežilnimi napitki, raznovrstnimi brezalkoholnimi in alkoholnimi pijačami. Z veseljem vam bodo pripravili tudi izvrstno Hornig kavo, poleti pa sladoled iz lastne proizvodnje.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.