Gostilne in restavracije

Naravno, pristno in lokalno, je moto številnih ponudnikov kulinarike. Naj se razvajanje brbončic prične! Različni lokali bodo pripravili pogostitev za vsak okus in žep.

Lukov dom, Mislinja

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 7:00 - 20:00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 7:00 - 20:00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 7:00 - 20:00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 7:00 - 20:00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 7:00 - 20:00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 7:00 - 20:00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 7:00 - 20:00
46.50169
15.205996

Lukov dom je prijazen in domač namestitveni objekt v neokrnjeni naravi na Kopah. V prijetno opremljenih in prostornih sobah nudi prvovrstno udobje.

V restavraciji Luka vas razvajajo s svežo pripravljeno hrano, pestro izbiro in odlično kakovostjo. Za vsakogar nekaj – tako za največje gurmane kot tudi tiste, ki venomer hitite, za posebne priložnosti v prijetni družbi vaših najdražjih. Restavracija Luka sprejme do 90 oseb, poleg tega pa vam je na voljo tudi letni – stekleni vrt, kjer je prostora za 40 oseb.

Kapacitete:
Sobe v domu so razdeljene v tri kategorije, in sicer imajo naslednjo ponudbo:
I. kategorija – sobe s kopalnico: prostorne in funkcionalno opremljene sobe s kopalnico, ki nudijo popolno udobje. Opremljene so z LCD-televizijo in s sušilcem za lase. Talno gretje.
II. kategorija –sobe s kopalnico so prijetno in domače opremljene s televizijo in kopalnico.
III. kategorija – sobe brez kopalnice: preproste sobe brez kopalnice (nekatere imajo tudi umivalnik).
Sanitarije in tuši so etažni. V kategorijo sob brez kopalnice spadajo tudi skupinska ležišča. Namestitev v Lukovem domu je odločitev brez tveganja, da bi odhajali nezadovoljni, saj se bo osebje v vseh pogledih trudilo za vaše dobro počutje.

V vseh prostorih doma imate neomejen in brezplačen dostop do interneta (Wi-Fi).

Dodatna ponudba:
– otroška posteljica (na željo gosta),
– postrežba v sobi (z doplačilom).

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.