Gostilne in restavracije

Naravno, pristno in lokalno, je moto številnih ponudnikov kulinarike. Naj se razvajanje brbončic prične! Različni lokali bodo pripravili pogostitev za vsak okus in žep.

Senica4You, Črna na Koroškem

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 05:00 - 21:30
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 05:00 - 21:30
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 05:00 - 21:30
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 05:00 - 21:30
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 05:00 - 23:30
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 06:00 - 23:30
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 08:00 - 21:30

Poletni delovni čas se razlikuje od zimskega!

46.470719
14.850649

Privoščite si sprostitev ob različnih vrstah toplih in hladnih osvežilnih napitkov, brezalkoholnih in alkoholnih pijač, se posladkajte s sladicami, okrepčajte s sendviči, picami slovenskega družinskega podjetja, bureki in drugimi jedmi. V poletnem času pripravljajo posebne sladice iz sladoleda, vsem poznani banana split in posebne sladoledne špagete. Po predhodnem dogovoru sprejemajo skupine do 50 oseb.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.