Apartmaji

Preizkusite možnosti bivanja v bogati ponudbi prenočišč, ki imajo možnost priprave lastnih obrokov.

Črjanski raj, Črna na Koroškem

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Črjanski raj, novinarstvo in storitve, Katja Gole s.p. Koprivna 102, 2393 Črna na Koroškem

V neokrnjeni naravi doline Koprivna se nahaja prijeten družinski apartma. Objekt se nahaja v mirnem okolju, obdan z gozdovi, mimo teče reka Meža. V okolici le tega so: igrišče, igrala za otroke in prostor za piknik.

Apartma je idealno izhodišče za obisk Pece, Raduhe in Olševe. V okolici pa so tudi številne kolesarske in pohodniške poti.

Možna je tudi izposoja koles, pohodniške opreme in šotorov. V okolici objekta je možno kampirati.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.