Apartmaji

Preizkusite možnosti bivanja v bogati ponudbi prenočišč, ki imajo možnost priprave lastnih obrokov.

Valle Divina, Mislinja

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Alen Gros Slatinjek, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji Gornji Dolič 21, 2382 Mislinja
46.428458
15.209378

V Gornjem Doliču so popolnoma obnovili eno najstarejših lesenih hiš na Koroškem, letnica datira v davno leto 1612. Domačija leži v samostojni dolinici, domačini jo poznajo pod imenom Tiha dolina. Tu boste našli neokrnjeno naravo, obilo zelenja, tišino in mir. No, lastniki te hiše so dolinico poimenovali Valle divina, kar v prevodu pomeni božanska dolina.

Domačija gostom ponuja obilo možnosti za aktivnosti v naravi, bodisi na igrišču, z ohladitvijo in plavanjem v jezeru ali s sprehodi. V neposredni bližini domačije poteka po Mislinjski dolini slovita kolesarska steza, imenovana Štrekna, ki velja za eno izmed družinam najbolj prijazno kolesarsko pot v Sloveniji in prav kmalu bo dograjena vse do Velenja. Veliko je pohodniških poti, blizu sta smučišči Kope in Rogla, najmlajši pa lahko svoje smučarske spretnosti pokažejo kar v domači hiši. Od tam se lahko podate na obisk ali raziskovanje znamenitosti.

V hiši so urejeni trije apartmaji in večji prostor za družabne prireditve.

 

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.