Hoteli

Hoteli na Koroškem niso številčni, niso veliki, so pa zato toliko bolj pristni in prisrčni.

Vila Pohorje, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 6.00 - 22.00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 6.00 - 22.00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 6.00 - 22.00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 6.00 - 22.00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 6.00 - 24.00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 6.00 - 24.00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 6.00 - 22.00
46.510534
15.080656
REZERVIRAJ - Visitkoroska

V samem centru mesta Slovenj Gradec, v prijetnem ambientu se nahaja Vila Pohorje. Primeren prostor s čudovitim letnim vrtom za vse mimoidoče popotnike, naključna druženja ob sproščujočem klepetu, praznovanja, poslovna srečanja in dogodke.

Lahko se boste predali okusom tradicije, ki so se razvijali in zrastli iz čudovitega okolja po receptih naših babic ali pa se prepustili svežim okusom, novim idejam in prijazni postrežbi v edinstvenem interierju, ki združuje tradicionalne in moderne utrinke.

Poleg odličnih kulinaričnih okusov tradicije, ki so se razvijali in zrastli iz čudovitega okolja po receptih naših babic, pa lahko pri njih tudi udobno prenočite in se sprostite v moderno opremljelnih sobah. 

Dodatno v ponudbi:

Vse sobe in suite so opremljene z razkošnimi spring box posteljami 180×200 cm, z vrhunsko posteljnino in posteljnim perilom ter materiali, ki ustreza jo visokim standardom bivanja in vam nudijo umirjeno udobje s pridihom elegance.    

  • TV,
  • brezplačni internet,
  • klima.

Kapacitete:

  • 5 dvoposteljnih sob,
  • 1 troposteljna soba,  
  • 2 dvoposteljni suiti z možnostjo dveh dodatnih ležišč,
  • 1 troposteljna suita z možnostjo dveh dodatnih ležišč.

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.