Planinske koče

Številne koče v hribih in gorah ponujajo zatočišče popotnikom in planincem na poti in tudi tistim, ki se odločijo za oddih »daleč od ponorelega sveta«.

Koča Planinc, Vuzenica

Informacije

Information

Informationen

Informacije

46.531918
15.172795

Ujeta v lepote pohorskih gozdov, natančneje na SV delu Pohorja (1.010 m), se nahaja planinska koča Planinc.

Nudi vam odličen pobeg pred poletno vročino, v neposredni bližini pa najdete tudi nekdanjo spodnjo postajo najdaljše smučarske vlečnice Kaštivnik. Zagotovo pa vas bo pritegnila tudi zanimiva tura do starega župnišča s Slomškovo sobo, z znamenitim 350 let starim poslikanim stropom.

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.