Akinitis hotel, Muta

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Resnično navdihujoč - tako lahko opišemo hotel Akinitis. Nahaja se v idili, kjer narava in lepota združujeta v popolni harmoniji. Koroška slovi po svojih gorah, gozdovih in čudovitih pokrajinah. Tukaj lahko uživate v gorskih sprehodih, pohodniških in kolesarskih poteh ter številnih drugih aktivnostih na prostem. In ko se boste želeli sprostiti od aktivnih dejavnosti, vam bo ta hotel ponudil popoln mir in tišino.

 

Kompleks sestavljata glavni blok, kjer se nahajajo udobne sobe in blok z restavracijo. Na voljo so vam sproščujoči spa tretmaji v več savnah s čudovitim razgledom.

Njihov restavracijski meni temelji skoraj v celoti na ekoloških izdelkih lokalnih kmetov. Prizadevajo si ne le ponuditi vam izjemno okusne in zdrave jedi, ampak tudi skrbijo za ohranjanje okolja in podporo lokalnemu kmetijstvu. Iskreno verjameJo, da bo bivanje v njihovem hotelu v gorah za vas nepozabno doživetje. Občutili boste val energije, ki ga lahko podari le narava. Pridite in odkrijte ta edinstven kotiček sveta, kjer čisti gorski zrak sobiva s tišino in z vami.

Trenutno storitve ponujajo izključno za skupine. Na voljo imajo sejno sobo, gostišče, SPA, fitnes, savne in seveda čudovito naravo. Hotel razpolaga s 17 sobami, ki lahko skupaj sprejmejo do 40 gostov.

Tudi njihov restavracijski meni zajema vse letne čase in upošteva sezonske izdelke. Spomladi in poleti lahko uživate v svežih solatah, pripravljenih iz sončno dozorele zelenjave. Jeseni in pozimi ponujajo tople juhe in tople predjedi, da vam podarijo občutek udobja v hladnem času. Poleg tega se lahko vedno razvajate s svežo postrvjo, ulovljeno na ribogojnici v bližini.

Za njih je najpomembnejše zadovoljstvo njihovih gostov, zato so vedno pripravljeni ponuditi alternativne jedi za vegetarijance in vegane. In kar je najboljše - lahko boste uživali v tej neverjetni kuhinji, čudovitih gorskih razgledih in prijetnem vzdušju restavracije.

Prepričani so, da bo obisk njihove restavracije za vas okusna pustolovščina, ki bo pustila nepozabne vtise o čudoviti slovenski kuhinji.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.