Gostoljubje in izvrstnost domače kuhinje

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Info:

Zbudite se v jutro, kjer bo dišalo po domačih dobrotah, pogled skozi okno vas bo navdal z občudovanjem narave, presenečeni pa boste tudi nad mirnostjo in tišino okolja.

Preživite svoje proste dni ali počitnice na lepo urejenih kmetijah z avtentično in visoko kakovostno turistično ponudbo ali na kateri izmed planinskih koč. Gostoljubje domačinov bo krivo, da od njih gotovo ne boste odšli lačni. Kulinarične posebnosti koroške kuhinje bi lahko strnili v besede naravno, domače, tradicionalno, če dodamo še zelo okusno, ne bomo storili krivice. Jedi izvirajo iz naravnega načina predelave po domačih, tradicionalnih receptih, zato boste lahko okusili dobrote, ki so drugod že izginile z jedilnikov, saj njihova priprava namreč zahte¬va precej znanja, časa in skrbi.

Ste že poskusili kvočeve nudlne, štrukle, ožejene žganke, mavželne, mežerle, tovste grumpe? H gurmanski izkušnji vabijo že s svojimi nenavadnimi imeni! Posebnost Koroške je tudi kruh iz krušne peči, črni ali rženi, h katerem se prileže kozarec domačega mošta – tradicionalne pijače, pridobljene z alkoholnim vretjem soka iz starih sort jabolk.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.