Hiša Poljana in kavarna, Prevalje

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Hiša Poljana B&B in kavarna Poljana 22, 2391 Prevalje

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 9.00 - 21.00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 9.00 - 21.00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 9.00 - 21.00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 9.00 - 21.00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 9.00 - 23.00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 9.00 - 23.00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 9.00 - 20.00
46.545852
14.872694
Rezerviraj - Bentral
REZERVIRAJ - Visitkoroska

Za vas in vaše goste so obudili, v 70. in 80. letih poznan » Penzion Poljana«, na Poljani pri Prevaljah. Hiši so, poleg urejenega sodobnega videza, dali tudi sodobno ime, »Hiša Poljana«. 

Z zanosom in ljubeznijo so ustvarili prijeten ambient. Peproste sobe, vsaka ima lastno kopalnico, imajo vse, kar danes človek potrebuje na poti. Iz njih veje domačnost. S terase se razkriva veličasten pogled na goro Peco. Posebno pozornost pa so namenili zajtrkom. Surovine so izključno slovenske in lokalne!

Ponudbo hiše so dopolnili s kavarno, kjer gostom postrežejo s toplimi in hladnimi napitki ter enostavnimi hladnimi in toplimi jedmi. Gosti se radi spominjajo časov, ko je bila hiša znana po biftku, pohorski omleti,...zato postopoma obujajo tudi to. 

Hišo Poljana najdete na vstopu v GEO Park Karavanke, ob križišču, ki ob prihodu čez mejo z Avstrijo razdeli Mežiško dolino na zgornjo in spodnjo. Zaradi lege nudi odlično izhodišče za kolesarje in pohodnike, saj je v neposredni bližini pot, oz. steza, ki vodi v hribe in zaselke (Holmec, Šentanel, Jamnica,...) v zaledju.  Do Rudnika Mežica so oddaljeni  5 minut, do smučišča Peca (Petzen) na avstrijski strani pa le dobrih 10 minut vožnje z avtom. 

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.