Apartma Rozika, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

46.5059375
15.1042488

V prijetnem podeželskem okolju, na obronkih Pohorja, najdete idilično lokacijo za odmik od ponorelega sveta – apartma Rozika. Nastanitve so sodobno opremljene z vsem, kar potrebujete za prijetno bivanje. 

V zimskem času lahko na bližnji vzpetini doživite zimske radosti, ljubitelji belih strmin pa se lahko podate tudi do bližnjega smučarskega središča Kope.

Dodatno v ponudbi:

  • zunanja terasa,
  • parkirni prostor.

Kapacitete:

  • do 5 oseb.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.