Apartmaji Snežinka, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

7:00 - 18:00

Snežinke 1, 2, 3 in 4 se nahajajo na vrhu Kop, tik ob smučarski progi v bližini štirisedežnice Kaštivnik na Partizanki. Apartmaji ležijo na sončni legi, s čudovitim razgledom na Slovenjegraško kotlino z okoliškim gorovjem. 

Samo 20 m od apartmajev se začne urejena smučarska proga.

Kapacitete:

  • apartma za 4 osebe,
  • apartma za od 6 do 8 oseb.

Dodatno v ponudbi:

  • dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.
 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.