Butični hotel Hober in gostilna, Prevalje

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Butični hotel Hober 2391 Prevalje

Gostinski obratovalni čas

Catering opening hours

Catering Öffnungszeiten

Rad ugostiteljske ponude

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 9:00 - 21:00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 9:00 - 21:00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 9:00 - 21:00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 9:00 - 21:00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 9:00 - 21:00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota:
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 9:00 - 16:00
46.553354
14.890113
Rezerviraj - Bentral
REZERVIRAJ - Visitkoroska

Si želite biti povezani z naravo in hkrati še vedno v udobju vsakdanjika blizu cest? To vam omogoča Butični hotel Hober, ki je umeščen v naravnem okolju. Lokacija je dobra odskočna deska za gorsko kolesarstvo, pohodništvo ali smučanje. Ogledate pa si lahko tudi katero izmed okoliških znamenitosti.

V gostinskem delu prisegajo na pristno domačo hrano. Poleg malic lahko izbirate tudi med jedmi iz a la carte ponudbe. Po predhodnem naročilu pripravijo tudi vse potrebno za razna večja slavja, bankete ali poslovna srečanja. Prostora imajo za 100 oseb, dodatno pa tudi teraso, kjer sprejmejo dodatnih 60 gostov.

Dodatno v ponudbi:

  • wellness.

Kapacitete:

  • do 100 oseb,
  • terasa za 60 oseb.

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.