Gostilna Murko, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 9:00 - 22:00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 9:00 - 22:00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 9:00 - 22:00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 9:00 - 22:00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 9:00 - 22:00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 10:00 - 22:00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 10:00 - 17:00

Med poletjem: ponedeljki od 9.00 do 16.00

46.5167382
15.081725

Odlikuje jih stoletna tradicija. Z veseljem vas sprejme sedanja lastnica Cvetka, ki z družino in ekipo srčnih gostincev poskrbi za najboljše kulinarično doživetje. Pri njih ste dobrodošli vsi – tako mimoidoči potniki kakor tudi tisti, ki potrebujete zahtevnejše poslovne ali protokolarne pogostitve ali iščete prostor za izvedbo svečanih dogodkov.

Za goste je na razpolago bogata kulinarična ponudba – koroške domače jedi, hišne specialitete, ribje jedi, izvrstna domača kosila in vse vrste jedi po naročilu.

Prenovljeni pokriti letni vrt je v poletnih dneh zelo vabljiv za uživanje na prostem, ob dobri hrani in pijači pa predstavlja za goste pravo sprostitev.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.