Hiša Viher, Vuzenica

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Turistična kmetija Viher Planinska ulica 3, 2367 Vuzenica
po predhodnem dogovoru
46.597307
15.167620

Več kot 500 let stara kamnita hiša je zgrajena na živi skali. Izberete lahko med udobnim apartmajem ali spanjem na skednju, na senu. 

Na turistični kmetiji si lahko izposodite tudi konja za ježo ali pa se preizkusite v organiziranem jahanju. Če ste ljubitelji krajevne zgodovine, pa morate pokukati tudi v njihovo muzejsko sobo.

Dodatna ponudba:

  • wellness.

Kapacitete:

  • apartma od 6 do 8 oseb.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.