Koča Planinc, Vuzenica

Informacije

Information

Informationen

Informacije

46.531918
15.172795

Ujeta v lepote pohorskih gozdov, natančneje na SV delu Pohorja (1.010 m), se nahaja planinska koča Planinc.

Nudi vam odličen pobeg pred poletno vročino, v neposredni bližini pa najdete tudi nekdanjo spodnjo postajo najdaljše smučarske vlečnice Kaštivnik. Zagotovo pa vas bo pritegnila tudi zanimiva tura do starega župnišča s Slomškovo sobo, z znamenitim 350 let starim poslikanim stropom.

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.