Koča pod Kremžarjevim vrhom, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Koča pod Kremžarjevim vrhom 2380 Slovenj Gradec
46.528315
15.129000

Koča na jugozahodni strani Kremžarjevega vrha je najbolj zahodna pohorska planinska postojanka (1.102 m). 

Od koče, ki je točka slovenske planinske poti, se vidi Uršlja gora. Nekaj več razgleda pa je na večji travnati jasi v bližini koče, kjer se nam odpre pogled proti Košenjaku. Prelepa narava vas bo zagotovo očarala.

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.