Mladinski hotel Punkl, Ravne na Koroškem

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Recepcija Punkl

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 7:00 - 22:00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 7:00 - 22:00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 7:00 - 22:00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 7:00 - 22:00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 7:00 - 22:00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 9:00 - 22:00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 8:00 - 20:30
46.539162
14.962155

Le korak od središča Raven na Koroškem je umeščen Mladinski hotel Punkl, prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan kot arhitekturno samosvoja nizkoenergijska lesena gradnja v skladu z naravnimi in bio podnebnimi danostmi okolice.

Tukaj so odlične možnosti za nočitve posameznikov in skupin. Bližina Športnega centra Ravne in dejavnosti v Kulturnem centru Ravne obiskovalcem (športnim klubom in ekipam, šolskim in poslovnim skupinam ter posameznikom ipd.) ponuja pisano paleto najrazličnejših športnih in kulturnih dejavnosti.

Kapacitete:

  • 48 ležišč (dvoposteljnih, štiri-posteljnih ali osem-posteljnih z lastnimi sanitarijami).

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.