Picerija in pivnica Kuf'r, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Picerija in pivnica Kuf'r Glavni trg 43, 2380 Slovenj Gradec

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 6:00 - 22:00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 6:00 - 22:00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 6:00 - 22:00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 6:00 - 22:00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 6:00 - 22:00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 7:00 - 22:00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 7:00 - 22:00
46.508644
15.078370

Picerija in pivnica Kuf’r je nastala iz imena Kuf’r pub, ki je bil odprt v Hotelu Slovenj Gradec od leta 2003 do leta 2007. Vsi se ga spominjamo po nepozabnih zabavah in prijetnem vzdušju. Nostalgija pa je ostala tudi v podjetju Vabo in od tod odločitev za ponovno odprtje, tokrat s še boljšo ponudbo v domačem ambientu.

V pivnici in piceriji Kuf’r vam ponujajo raznoliko ponudbo pic, burgerjev, steakov, perutničk, solatnih krožnikov in domačih sladic. Za vse tiste, ki pa radi uživate ob vrčku dobrega piva, imajo na voljo več kot 20 različnih vrst piva.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.