Planinski dom Košenjak, Dravograd

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Planinski dom Košenjak Goriški vrh 2a, 2370 Dravograd
46.636308
15.033026

Na planoti pod južnim vznožjem Košenjaka se nahaja planinski dom Košenjak (1.169 m). 

Do doma lahko pridemo na tri načine: peš čez Goriški vrh in čez Ojstrico, pa tudi z avtomobilom. Obdan je z neokrnjeno naravo, ki vam omogoča odlične sprostitvene krajše in daljše sprehode, v katerih lahko v miru uživate ob pogledu na bližnje gore. 

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.