Punkt - bistro in kavarna, Ravne na Koroškem

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Punkt, bistro in kavarna Kotlje 3a, 2394

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 10:00 - 22:00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 10:00 - 22:00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 10:00 - 22:00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 10:00 - 22:00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 10:00 - 00:00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 10:00 - 00:00
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 11:00 - 20:00

Prazniki zaprto

46.521969
14.986181

Ko na Koroškem rečeš burger, ti na pamet pade samo eno – Punkt v Kotljah. Prvi burger house na Koroškem združuje ljudi vseh generacij. Poleg 15 stalnih burgerjev ponujajo tudi sezonske in priložnostne burgerje, ocvrto hrano, solate, malice, sladice, otroške menije, koktajle, 33 različnih vrst piva, 11 različnih ginov in prav toliko viskijev.

Otroci bodo našli priložnost za sprostitev in igro na ograjenem igrišču, starši pa lahko takrat uživajo ob pitju odlične kave. Veljajo za obvezno postojanko na izletu z Uršlje gore ali izletu po Koroški.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.