Senica4You, Črna na Koroškem

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 05:00 - 21:30
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 05:00 - 21:30
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 05:00 - 21:30
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 05:00 - 21:30
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 05:00 - 23:30
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 06:00 - 23:30
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 08:00 - 21:30

Poletni delovni čas se razlikuje od zimskega!

46.470719
14.850649

Privoščite si sprostitev ob različnih vrstah toplih in hladnih osvežilnih napitkov, brezalkoholnih in alkoholnih pijač, se posladkajte s sladicami, okrepčajte s sendviči, picami slovenskega družinskega podjetja, bureki in drugimi jedmi. V poletnem času pripravljajo posebne sladice iz sladoleda, vsem poznani banana split in posebne sladoledne špagete. Po predhodnem dogovoru sprejemajo skupine do 50 oseb.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.