Turistična kmetija Klevž, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

da
46.494892
15.146681

Ob cesti, ki pelje iz Slovenj Gradca proti Kopam, najdete turistično kmetijo, ki popotnika kar vabi, da se ustavi. Naravno, tradicionalno in domače so besede, s katerimi opišejo hrano, ki jo z veseljem pripravljajo za svoje goste.

Kapacitete:

  • dvoposteljne, štiriposteljne, enoposteljne sobe,
  • 11 ležišč.

Dodatna ponudba:

  • piknik prostor,
  • terasa.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.