Hiša Ančka, Slovenj Gradec
V restavraciji Hiše Ančka vas pričakuje skrbno oblikovana »à la carte« ponudba, zasnovana po načelih »zero waste«. Ekipa si prizadeva, da čim več sestavin pridobi od lokalnih pridelovalcev, veliko pa pripravijo tudi sami – od domačih testenin do sveže pečenega kruha. Na voljo so tudi degustacijski meniji s 3, 4, 5 ali 6 hodi, za katere predhodna rezervacija ni potrebna. V »à la carte« ponudbi najdete pester izbor jedi – od testenin do mesa pripravljenega na odprtem ognju. V sklopu bistrojske ponudbe pa vas razvajajo z okusnimi bao bunsi in svežimi solatami.
Poseben del kulinarične zgodbe je tudi hišna picerija Fantom, kjer ponujajo pizze v napolitanskem slogu ter lazanje, pečene v krušni peči. Novost v njihovi ponudbi so tudi zajtrki in brunchi, ki so na voljo vsak dan – od ponedeljka do nedelje – tudi za zunanje goste.
Poleg restavracije in picerije se Hiša Ančka ponaša še z butičnimi hotelskimi sobami, ki se nahajajo na dveh lokacijah – v Hiši Ančka in Hiši Maja. Skupno razpolagajo z desetimi skrbno oblikovanimi sobami, opremljenimi s prefinjenim občutkom za estetiko. Uporabljeni so naravni materiali, kot je hrast, ki se lepo dopolnjuje z vrhunsko keramiko in toplimi barvami, s ciljem ustvariti kar se da prijetno in domače vzdušje.
Za popolno sprostitev pa poskrbi njihov butični wellness v kletnih prostorih, kjer so vam na voljo finska in infrardeča savna ter profesionalni whirlpool.