Kolesarske poti na Pohorju

Raziščite Pohorje s kolesom in odkrijte čudesa neukrotljive narave in pohorske znamenitosti. Uživajte v prijetni vožnji po gozdnih poteh in cestah v objemu pohorskih gozdov. Prijetne temperature in svežina gorskega zraka vam zagotavljajo užitek ob odkrivanju številnih zanimivosti. Spoznajte svet visokih barij in planj,  rečic s slapovi ter drugih naravnih biserov. Glavna gorsko kolesarska povezava je Pohorska kolesarska transverzala (PT), ki  poteka po slemenu Pohorja. Nanjo se navezuje 7 krožnih tras, ki povezujejo med sabo glavne centre Pohorja: Kope, Ribnico na Pohorju, Lovrenc na Pohorju, Roglo, Tri kralje, Areh in Mariborsko Pohorje.

Več na: https://www.pohorje-slovenija.si/kolesarjenje/kolesarske-poti

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.