Smučišče in Apartmaji Ribnica na Pohorju

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Smučišče in apartmaji Ribnica na Pohorju Ribnica na Pohorju 31

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 9.00 - 19.00 (smučišče do 21.00)
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 9.00 - 19.00 (smučišče do 21.00)
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 9.00 - 19.00 (smučišče do 21.00)
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 9.00 - 19.00 (smučišče do 21.00)
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 9.00 - 19.00 (smučišče do 21.00)
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota: 9.00 - 19.00 (smučišče do 21.00)
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja: 9.00 - 19.00 (smučišče do 21.00)
46.532861
15.268141
REZERVIRAJ - Visitkoroska

Njihova zgodba se začne v mirni, mali in z naravo povezani vasici Ribnica na Pohorju. To je majhen kraj pod Ribniškim Pohorjem, kjer lahko poleti uživate v neokrnjeni naravi in pohodništvu, pozimi pa v snežnih radostih.

Velik del tega majhnega kraja pa predstavljajo veliki ljudje, ki z vsem srcem živijo za Ribnico na Pohorju. Poleti prebivalci teh krajev marljivo delajo v okoliških gozdovih ter skrbijo za naravo, se ukvarjajo z živinorejo in nadaljujejo tradicijo svojih dedkov in babic (le ta to počnejo malo bolj moderno) ali pa so del turizma, ter predstavljajo način življenja v tem kraju in turiste popeljejo mnogo let nazaj.

 

V zimskih mesecih domačini postanejo del snežnega veselja. Le nekaj 100 metrov nad vasjo se namreč  nahaja majhno smučišče. Še posebej veseli pa so zimskih radosti otroci, saj je to smučišče namenjeno v prvi vrsti prav njim. Ob prvih smučarskih korakih, si smučišče Ribnica na Pohorju zapolnijo z nasmehom na obrazu in iskricami v očeh.

Za vse obiskovalce, ki jih pot zanese v Ribnico na Pohorju za več dni, so na voljo tudi nočitve v sodobno in udobno opremljenih apartmajih.

 

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.