Turistična kmetija Samec, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Turistična kmetija Samec Sele 25, 2380 Slovenj Gradec
46.504516
15.019504
REZERVIRAJ - Bentral

Ljubitelje narave čaka v tej hribovski vasici, na 700 m nadmorske višine, nepozaben oddih. Kamor seže oko, se ponujajo čudoviti razgledi po okoliških hribih. Gospodinja Cvetka in mojster Franček vam bosta zaupala marsikatero zanimivost teh krajev. 

Okolica ponuja veliko priložnosti za dejavno preživete počitnice. Izbirate lahko med pohodništvom, kolesarjenjem (možnost izposoje koles na kmetiji), pozimi smučanjem, ali pa se preprosto potepate po okoliških hribih in spoznavate kulturno dediščino.

Kmetija je družinam prijazna in otrokom obljublja pravo pustolovščino. Na voljo so prenočišča v treh unikatno opremljenih apartmajih. Sprejmejo pa tudi hišne ljubljenčke.

Dodatno v ponudbi:

  • savna
  • brezžični internet

Kapacitete:

  • do 12 ljudi

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.