Black Peak E-bike Ribniško Pohorje

Black Peak E-bike ponuja nepozabna e-kolesarska doživetja, kjer boste lahko raziskovali naravo kot še nikoli do zdaj. Na območju okoli idilične gorske vasice Ribnica na Pohorju se razteza mreža devetih označenih gorsko kolesarskih poti različnih težavnosti, v skupni dolžini več kot 500 km. Tu boste uživali v odkrivanju najboljših poti in skritih kotičkov Pohorja, sami ali z našimi izkušenimi vodniki.

Vse kolesarske poti so zasnovane tako, da nudijo pustolovščino vsem ljubiteljem kolesarjenja, tudi manj izkušenim. Ob poti lahko v več planinskih kočah napolnite svoja e-kolesa in uživate v okusnih domačih dobrotah.

Dodatne informacije:


APARTMAJI BREZA&TISA
BLACK PEAKE-BIKE

Ribnica na Pohorju 26, 2364 Ribnica na Pohorju

Tel.: +386 31 684 655

Email: book@blackpeak-ebike.com

Povezava: http://www.blackpeak-ebike.com

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.