Hiša med brezami, Podvelka

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Hiša med brezami na Kapli na Kozjaku Zgornja Kapla 1f, 2362 Zgornja Kapla
46.640476
15.376928
REZERVIRAJ - Visitkoroska

Idilična vasica Kapla na Kozjaku kar vabi v hišo med brezami. Okolica izjemne pokrajine s številnimi stezicami med gozdovi in nepozabnimi razgledi je raj za pohodnike in kolesarje. Počitniška hiša se nahaja le 1,5 km od avstrijske meje, kjer se boste lahko sprehodili po panoramski poti ob meji ali po Južnoštajerski vinski cesti.

Pozimi boste lahko smučali na bližnjem hribu ali na urejenem smučišču (Ribnica na Pohorju, 25 km), zvečer pa se pogreli ob majhnem kaminu, ki se nahaja v počitniški hiši. Poleti se boste lahko okopali v bližnjem Odomovem jezeru, ki iz leta v leto privablja več gostov. Hiša med brezami v osrčju Kozjaka je raj za družine in prav tako za zaljubljene pare, ki iščejo kotiček za sproščanje. Tukaj si boste zagotovo odpočili od vsakodnevnega vrveža in se naužili svežega zraka.

Dodatna ponudba:

  • Po predhodnem naročilu na voljo zajtrk s pridelki iz domače kmetije z doplačilom. 
  • Na terasi se nahaja vrtna garnitura in visoka greda s svežimi zelišči, ki jih lahko uporabite za okusno kosilo ali večerjo.

Kapacitete:

  • 60 m2 stanovanjskega prostora, ima 2 spalnici, opremljeno kuhinjo s pečico in hladilnikom.
  • Dnevni in jedilni prostor s pametnim TV-jem in kaminom.
  • Kopalnica s straniščem in pralnim strojem. 
  • Brezžični internet brezplačno.

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.