Turistične kmetije

Z domačega vrta in iz kašče do ust. Kmetije so prava zakladnica domačnosti.

Ekološko turistična kmetija Mikl, Prevalje

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Eko Kmetija Mikl Jamnica 11, 2391 Prevalje
46.595593
14.876867
REZERVIRAJ - Visitkoroska

Ste za pristno domačo pojedino v eni izmed prvih ekološko usmerjenih kmetij v Sloveniji? Pripravijo vam bogate zajtrke in večerje, vse v duhu koroške tradicije. Pri njih še sejejo starejše sorte žit, kot sta pira in kamut, pa tudi ajdo, oves, rž in pšenico. V več kot 200 let stari hiški Jurija in Lene so uredili dva družinska apartmaja. 

Na voljo je široka ponudba pri njih pridelane hrane: zelenjava, sadje, meso, suhomesnati izdelki, mleko, skuta, sokovi, marmelade, med in kruh iz krušne peči.

V njihovi pristni kmečki sobi oziroma jedilnici pa lahko sprejmejo do 25 oseb. 

Ljubitelji gorskega kolesarjenja imate tukaj odlično izhodišče za kolesarske ture, saj se nahajate v samem centru gorsko-kolesarskega parka Single trail parka Jamnica. Prijetno naravno okolje vas vabi tudi k številnim drugim dejavnostim v naravi.

Na kmetiji je na voljo tudi urejen prostor za kampiranje. 

 

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.