Turistične kmetije

Z domačega vrta in iz kašče do ust. Kmetije so prava zakladnica domačnosti.

Kmetija tete Lene, Ribnica na Pohorju

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Po predhodnem dogovoru in rezervaciji

46.541760
15.274047

Če prisegate na domače, je kmetija tete Lene nekaj, kar morate obiskati. Nudijo vam s srcem pripravljene izdelke: marmelade, kise in čaje. Vse, s čimer jih obdari narava, skrbno in po postopkih naših babic spravijo v kozarce in pripravijo z ljubeznijo. Na voljo so za pokušino pri njih, lahko pa jih tudi kupite in odnesete domov.

Nudijo pa vam tudi  prisrčne, nove in z ljubečo domačnostjo opremljene apartmaje. Doživite lahko tudi delavnice z ogledom kmetije ter obisk pri teti Leni, ki vam bo natrosila kup pristnih in zanimivih informacij iz starih časov.

Dodatno v ponudbi:

  • kamin,
  • piknik prostor,
  • možnost kampiranja (avtodom ali šotor).

Kapacitete:

  • nočitev: do 10 oseb.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.