Turistične kmetije

Z domačega vrta in iz kašče do ust. Kmetije so prava zakladnica domačnosti.

Turistična in ekološka kmetija Gradišnik, Prevalje

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Turistična ekološka kmetija Gradišnik Jamnica 6 , 2391 Prevalje

odprto vse dni v letu po predhodnem dogovoru

46.603262
14.872796
Rezerviraj - Bentral

Turistično in ekološko kmetijo Gradišnik odlikuje dobra, ekološka in doma pridelana hrana s poudarkom na lokalni kulinariki.

Če želite brezskrbno preživeti počitnice s svojo družino in otroki, bo Turistična ekološka kmetija Gradišnik prava izbira za vas. Seznanili se boste lahko tudi z delom na kmetiji in spoznali njihove domače živali. 

V bližini se nahaja tudi središče za gorsko kolesarjenje Single Trail park Jamnica.

Kapacitete:

  • 2 apartmaja (od 4 do 5 oseb).

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.