Turistične kmetije

Z domačega vrta in iz kašče do ust. Kmetije so prava zakladnica domačnosti.

Turistična kmetija Lešnik, Slovenj Gradec

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Turistična kmetija Lešnik 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
Delovni čas: ob prihodu gostov - pomeni po predhodni najavi.
46.4898726
15.1369529

Ekološka turistična kmetija je ponosna na svojo bogato ponudbo lokalne kulinarike. Večino izdelkov pridelajo doma. V njihovi ponudbi najdete sezonsko zelenjavo, krompir, meso in domače mesnine. Sami meljejo žito in pečejo kruh v krušni peči. V lastnem čebelnjaku skrbne čebele ustvarijo tudi domači med. Vso ozimnico – sokove, razne marmelade, kompote, kislo zelje – pripravijo doma. Sušijo tudi zelišča in sadje za čaje.

Skupina Pohorskih kohov, ki jo na bližnji osnovni šoli vodi njihova gospodinja Irma, je postala državni prvak v lokalni kulinariki z bučno župo in kvočevimi nudlni.

Ekološko turistična kmetija Lešnik leži na samem in je dobro izhodišče za številne izlete, gorsko kolesarjenje, jadralno padalstvo in sankanje ali smučanje. Doživite bogato naravno in kulturno dediščino, ki ohranja tradicijo, lesene igrače, ljudsko pesem in običaje.

Lokacija je izjemno primerna za družine z otroki, nov objekt s sodobno urejenimi sobami pa je prilagojen tudi invalidom.

Dodatna ponudba:

  • kmečki kamp (urejeni prostori na kozolcu z velikim platnom za ogled filmov),
  • šotori in avtodomi,
  • Wi-Fi,
  • finska, infra ali zeliščna savna.

Kapacitete:

3/2; 2/2+2; 1/3; 1/4 in apartma 4+2.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.