Adrenalinska doživetja

Pospešite utrip na nepozabnem spustu s kolesom, z ekstremnim osvajanjem najvišjih vrhov, v pustolovskem parku ali v zraku.

Veter okoli ušes, nenavadni izzivi, hitrost, ki dvigne srčni utrip, panoramski polet z letalom ali adrenalinski skok s padalom. Razgibano in vznemirljivo je pod, na ali nad površjem Koroške. Divji spust s kolesom po opuščenih rovih Rudnika Mežica – Black Hole Trail proga zagotavlja nepozabno izkušnjo. Tisti, ki raje ostajate na površju, pa se lahko zabavate v katerem od adrenalinskih parkov, kjer bodo jeklenice, mostovi med drevesi in različni drugi izzivi v naravi poskrbeli za najboljši odklop. Preizkus zmogljivosti zagotovo ponuja več kot 80 kilometrov dolga pot z vzponi na pet najvišjih koroških vrhov v manj kot 24 urah.

Primoževa šola doživetij

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Primoževa šola doživetij, Nitro Kope Mariborska cesta 1, 2360 Radlje ob Dravi

Odkrijte svojo iznajdljivost, pustolovski duh in doživite dejaven dan v naravi. V Primoževi šoli doživetij se lahko predate doživljajsko-pustolovskim dejavnostim na nizkih in višinskih postajah, ki potekajo po zaščitenem programu Outdoor Experience. Podajte se od dogodivščine do dogodivščine prek mostov, lestev, mrež, vrvi, žice in preizkusite svoje spretnosti. Pričakujejo vas v gorsko-turističnem centru Kope, ob vodnem parku Radlje ob Dravi in v Ribnici na Pohorju, kjer zagotavljajo zabavo za vse – otroke, mladino, društva, podjetja in druge organizirane skupine.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.