Alpsko smučanje

Uživajte na spustih po belih strminah – ne glede na to, ali ste začetnik, povratnik ali izkušeni smučar.

Urejene smučarske proge vas pričakujejo na pobočjih Pohorja, Pece in v dolinah. Največji smučarski središči Koroške – Kope in Ribniško Pohorje, s posodobljenimi žičniškimi napravami in nastanitvenimi kapacitetami, obljubljata enkratno zimsko dogodivščino. Za najmlajše in učenje prvih smučarskih zavojev še posebej dobro poskrbijo v Kotljah pod Uršljo goro. Prepustite se užitkom na smučeh in žarkom zimskega sonca. 

Smučišče Rimski vrelec Kotlje

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Športne dejavnosti Dejan Rodošek s. p. Podgora 22 c, 2394 Kotlje

Delovni čas:

Opening time

Öfnungszeiten

Radno vrijeme napomene

Ponedeljek: Monday: Montag: Rad Ponedjeljak: 16.00 - 19.00
Torek: Tuesday: Dienstag: Rad Utorak: 16.00 - 19.00
Sreda: Wednesday: Mittwoch: Rad Srijeda: 16.00 - 19.00
Četrtek: Thursday: Donnerstag: Rad Četvrtak: 16.00 - 19.00
Petek: Friday: Freitag: Rad Petak: 16.00 - 19.00
Sobota: Saturday: Samstag: Rad Subota:
Nedelja: Sunday: Sonntag: Rad Nedjelja:

Preveri čas obratovanja:
http://www.dr7.si/

46.499516
15.075297

Družinsko smučišče v Kotljah, ob vznožju Uršlje gore, je namenjeno začetnikom in manj zahtevnim smučarjem. Znano je po programih učenja smučanja in deskanja na snegu, ki jih uspešno izvaja smučarska šola DR7, ki je članica Združenja šol smučanja Slovenije.

Za najmlajše je na voljo dodatna nizkovrvna vlečnica.

Da tu res nikoli ni dolgčas, poleg smučarskih tečajev in tečajev deskanja na snegu organizirajo še različna tekmovanja, teste smuči in športne dneve ter pripravijo tekmovalni poligon. Ob smučišču sta urejeno sankališče in krajša proga za tek na smučeh.

Da se lažje odločite za obisk, prepričajo še nizke cene smučarskih vozovnic in nezahteven dostop po cesti.

Theme picker

Raziščite podrobneje

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.