Apartmaji

Preizkusite možnosti bivanja v bogati ponudbi prenočišč, ki imajo možnost priprave lastnih obrokov.

Apartma in wellness Mesečina, Libeliče

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Wellness Mesečina, storitve za nego telesa, Peter Štrigl s.p. Libeliška gora 18, 2372 Libeliče
REZERVIRAJ - Visitkoroska

V objemu zelenja, ob šumenju potoka, stran od mestnega vrveža, si lahko vzamete čas zase in za svoje najdražje. Poleg povsem novega apartmaja, ki je opremljen s kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico, spalnico in otroško sobo, vam ponujajo odličen relaksacijski prostor, kjer si boste odpočili in pridobili novih moči - povsem nov wellness Mesečina.

Wellmess Mesečina vam nudi možnost najema finske savne in jakuzija za štiri osebe.

Lokacija nastanitve in wellnessa je 900 m od glavne ceste, ki povezuje Dravograd in Avstrijo. V bližini se nahaja vas ob meji, Libeliče, ki se je zapisala v zgodovino že leta 1922 (možen ogled kmečkega muzeja in kostnice), športno letališče, kolesarske in sprehajalne poti, reka Drava,...

Dobrodošli!

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.