Koroška. Čarobna (tudi) v belem.

Drugačna zimska doživetja

Zima na Koroškem – čarovnija doživetij na snegu.

Koroška izžareva svojsko lepoto v vseh letnih časih, za nekatere pa je najbolj čarobna pozimi, ko se odene v visoko snežno odejo. Povsod je videti biserno belino snežnih kristalov, na katerih mavrično odsevajo žarki zimskega sonca, potoki pa so vkovani v iskreči se led ...

Theme picker

Zimsko pohodništvo
Uroš Žižek
/ Categories: LandingZima

Zimsko pohodništvo

Previous Article Gradovi kralja Matjaža
Next Article Turno smučanje
Print
4681 Rate this article:
3.0

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.