Ne spreglejte:

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Info:

Katero smučišče je najbolj primerno za vas?

Smučišča na pobočjih Pohorja, kot tudi v dolinah, nudijo obilo užitkov izkušenim smučarjem in še posebej pa so primerna za začetnike in družine z otroki. Relativno majhna smučišča, vendar zaradi tega bolj varna, logistično enostavnejša, bolj prisrčna.

Gorsko turistični center Kope

Tako začetnike kot smučarske mojstre navduši največji smučarski center Koroške, gorsko turistični center Kope, ki se razprostira na zahodnem in najvišjem delu Pohorja. S svojimi smučišči, posodobljenimi žičniškimi napravami in hotelsko apartmajskimi objekti v zimskih mesecih slovi še kot središče zabave na Koroškem.

Smučišče Ribnica na Pohorju

Obiskovalci smučišča Ribnica na Pohorju najdejo vrhunsko namestitev v sodobnem apartmajskem naselju. Ribnica na Pohorju je odlična zimska destinacija, še posebej prijazna otrokom in smučarjem začetnikom. Najmlajši uživajo na otroškem poligonu, ljubitelje zimskega pohodništva pa navdušijo skoraj neomejene možnosti izletov po okoliških pohorskih planjah...

Smučišče Črna na Koroškem

Če želite smučati po istih progah, kjer so svoje kariere začeli številni vrhunski športniki, morate nujno obiskati smučišče Črna na Koroškem, ki sega skorajda v samo vas olimpijcev.

Smučišče Poseka Ravne na Koroškem

Poseka ni samo vrhunsko urejeno smučišče, ampak kot del športno rekrativnega centra –obiskovalcem nudi široko paleto možnosti za indoor športe in wellness razvajanje.

 

Koroška – veliko več kot smučanje

Če pa imate na zimskih počitnicah radi še druge aktivnosti, teh na Koroškem ne manjka. »Zunajsmučarska« ponudba namreč temelji na posebnostih, prilagojenih in namenjenih vsem, ki jim zima predstavlja sprostitev, avanturo ter igre na snegu in ledu.

Ljubitelje ustvarjanja v snegu bo zagotovo privlačilo tekmovanje v gradnji snežnih gradov. Prireditev poteka zadnji vikend januarja na Matevžavih travnikih v Črni na Koroškem, kjer že več kot četrt stoletja ekipe gradijo snežne gradove. Program dogodka je namenjen tudi otrokom in družinam. Pustite se presenetiti lepoti ledenih gradov!

Na Koroškem vas čaka pristna prijaznost, značilna za te kraje, in individualno razvajanje vsakega gosta posebej. Zimskih doživetij na Koroškem ni mogoče hitro pozabiti in marsikdo se sem redno vrača, če ne drugače, pa v mislih, s prijetnimi spomini. Vabljeni, da zimo na Koroškem doživite tudi vi.

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.