Apartma 3*** in wellness Mesečina, Libeliče - Dravograd

Informacije

Information

Informationen

Informacije

Wellness Mesečina, storitve za nego telesa, Peter Štrigl s.p. Libeliška gora 18, Libeliče, Dravograd
REZERVIRAJ - Visitkoroska

V objemu zelenja, ob šumenju potoka, stran od mestnega vrveža, si lahko vzamete čas zase in za svoje najdražje. Poleg povsem novega apartmaja s 3*** (tremi zvezdicami), ki je opremljen s kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico, spalnico in otroško sobo, vam ponujajo odličen relaksacijski prostor, kjer si boste odpočili in pridobili novih moči - povsem nov wellness Mesečina.

Wellmess Mesečina vam nudi možnost najema finske savne in jakuzija za štiri osebe.

Lokacija nastanitve in wellnessa je 900 m od glavne ceste, ki povezuje Dravograd in Avstrijo. V bližini se nahaja vas ob meji, Libeliče, ki se je zapisala v zgodovino že leta 1922 (možen ogled kmečkega muzeja in kostnice), športno letališče, kolesarske in sprehajalne poti, reka Drava,...

Dobrodošli!

Theme picker

Želite namig za doživetja?

send
x

Bodite obveščeni o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete.

*indicates required

S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da RRA Koroška d.o.o. moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o aktualni turistični ponudbi, dogajanju ter možnostih za izlete. Izberite način našega obveščanja:

Vneseni podatki se bodo uporabljali izključno za namen, za katerega ste podali privolitev. Podatki se ne bodo posredovali tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate odjavo od prejemanja e-novic, popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Odjava in izbris osebnih podatkov je možen s posredovanjem elektronskega sporočila s prošnjo po prenehanju prejemanja informacij na info@koroska.si.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.